понеділок, 25 травня 2020 р.

Коко Шанель: легендарна жінка-дизайнер

Майбуть, не знайдеться жодної людини, яка б не чула про Коко Шанель. Жінка, яка назавжди змінила уявлення про моду. Саме великій Коко ми завдячуємо маленькою чорною сукнею, твідовими костюмами, коротким зачіскам та, звичайно парфумами Chanel №5. Французький письменник Анрі Гідель створив надзвичайно детальну та водночас захопливу біографію Коко Шанель. Крім того, книга дуже інформативна з погляду на історію ХХ століття, адже Коко довелося побачити всі страхіття Першої та Другої світових війн, пережити світові фінансові та політичні труднощі та занепади. Але ця сильна та вперта жінка ніколи не здавалася й показала на власному прикладі, що все можливо, але для цього треба завжди вірити в себе, займатися улюбленою справою і дуже-дуже багато працювати. Ця книга, це історія успіху Коко Шанель легендарної жінки-дизайнера, яка кардинально змінила не тільки світ моди та існуючі в ньому канони і правила, але і ставлення до жінок.
Книга Марії Сердюк "Коко Шанель" - це атмосферна розповідь про відомого революціонера в світі моди та сильну жінку. Історією свого успіху Коко довела, що розпочати власну справу можливо коли завгодно, головне-йти за мрією та вірити в себе. У книжці читачі побачать, як формувались особистість, погляди та переконання великої дизайнерки. На особистому прикладі Коко навчить вірити в себе, у свою мрію та, не дивлячись ні на що, завжди йти вперед.
Книга " Коко Шанель. Маленьким про великих" Марії Ісабель Санчес Вегара, Ана Альберо відкриє маленьким читачам, ким були та чого досягли найвидатніші жінки сучасної історії. Коко Шанель унікальна та дивовижна жінка, в якої слід учитися та з якої варто брати приклад. Жінка, яка перетворила маленьку мрію на велику історію. Більш детальну інформацію про цю дивовижну жінку можна знайти за допомогою електронного каталогу, який розміщений на офіційному сайті Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки, скористатись традиційним картковим каталогом та картотекою періодичних видань. Ми завжди рекомендуємо тільки хорошу і цікаву літературу. Чекаємо на зустріч з вами у відділі виробничої літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар