четвер, 14 травня 2020 р.

15 травня – Міжнародний день сім'ї

15 травня, світ відзначає Міжнародний день сім'ї. Як зрозуміло з назви, це свято присвячене насамперед любові, взаємопорозумінню, гармонії та вірності. День, присвячений найріднішим і найближчим людям був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. Його мета-акцентувати увагу в усіх країнах світу на численних проблемах сім'ї.
Складно переоцінити роль сім'ї для кожного з нас. З родини починається життя, в сім'ї відбувається формування особистості, сім'я є джерелом любові і поваги, на яких будується цивілізоване суспільство і без яких не може існувати людина. Як відзначати Міжнародний день сім'ї?
Обов'язково обійміть членів своєї сім'ї, скажіть їм, як ви їх любите і цінуєте, поділіться своїми почуттями і відчуйте їхню важливість для вас. А якщо в цей день у вас не має змоги особисто привітати близьких людей, то обов'язково надішліть привітання, вірші та тематичні картинки.
У прекрасне свято, Міжнародний день сім'ї, працівники відділу виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки, хочемо всі вас привітати і побажати зберігати своє сімейне вогнище і ніколи не дозволяти йому гаснути.
Бажаємо любові і взаєморозуміння, терпіння й удачі, щастя та благополуччя, добра й усмішок. Зберігайте родинний затишок і тепло, любіть один одного і даруйте ніжність.

Немає коментарів:

Дописати коментар