понеділок, 13 квітня 2020 р.

Дарія Цвек – автор кулінарних бестселерів

Хочете спекти смачну ПАСКУ? Адже незабаром ВЕЛИКДЕНЬ. Час, шановні користувачі, переглянути і ще раз почитати відому книгу Д. Цвек Солодке печиво. Це – кулінарний бестселер. У книзі–понад п"ятьсот рецептів тортів, тістечок, баб, пирогів, рулетів, кексів, мазурків, різноманітних дрібних ласощів, а також кремів, начинок, помадок...
І кожен з цих рецептів кухарі випробували, щоб перевірити, чи досягнеш бажаного результату, керуючись ним. Докази того, що рецепти працюють-на світлинах, вміщених у книгу.
Дарію Цвек, авторку книг "Солодке печиво", "До святкового столу", "У будні та свята", "Для гостей та сім"ї", "Нашим найменшим", "На добрий вечір", "Дітям та батькам", не дарма називають берегинею галицької кухні, уособленням українських традицій.
Книги ставали справжніми реліквіями у родинах і передавалися від матерів до доньок у спадок.
В передчутті Великодня завзяті господині хочуть приготувати найсмачніші солодощі для всієї родини...
Рецепт " Секретної паски" від Дарії Цвек ніколи не підводив, рекомендуємо спробувати навіть тим, хто з тістомпоки на "ви"- вдасться! Смачних духмяних пасочок, світлих великодних свят! З книгами Дарії Цвек, ви можете ознайомитись у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки в відділі виробничої літератури. Чекаємо вас після закінчення карантину!

Немає коментарів:

Дописати коментар