четвер, 29 серпня 2024 р.

1 вересня – День знань

 

    1 вересня наша країна відзначає День знань. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів. День знань – свято, яке об’єднує всі покоління. Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

    Знання – справжня сила, яка допомагає нам долати багато труднощів і досягати приголомшливих успіхів. А головними помічниками у навчанні для всіх стануть книги, які ви знайдете у нашій бібліотеці. До процесу набуття знань безпосередньо причетні бібліотечні працівники, професійне свято яких, Всеукраїнський день бібліотек, відзначається 30 вересня. Саме бібліотекарі допомагають орієнтуватися у бурхливому потоці сучасних інформаційних ресурсів.

     Вітаємо учнів, студентів, читачів і всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість – бути освіченими людьми! Бажаємо всім здоров’я, благополуччя, терпіння та успіхів у праці і навчанні! Читайте цікаві та корисні книжки!


     До Дня знань відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки підготував книжкову виставку "Світ знань відкриває книга" на якій експонуються книги, які стануть корисними, як для навчання, так і для саморозвитку.


Немає коментарів:

Дописати коментар