суботу, 13 серпня 2022 р.

Зелене будівництво і екотехнології (книжкова виставка)


14 серпня працівники будівництва відзначають своє професійне свято – День будівельника. Будівельників вважають представниками однієї з найбільш мирних, творчих професій у світі. Вони не тільки зводять нові будівельні об'єкти, але ще і реконструюють, відновлюють старі.Як і у будь-якого свята, у Дня будівельника є свої традиції і прикмети.Мабуть, найприємніша - це здача нових об'єктів.


Одна з найдавніших будівельних прикмет - оберіг під першим вінцем будинку. Вважалося, що залишений під першим вінцем предмет захистить будівлю від катаклізмів, а його жителям подарує добробут. В якості оберега часто виступала срібна монета, іноді зерна.

Відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки вітає Вас з професійним святом! Саме завдяки вашим титанічним зусиллям, кваліфікації та самовіддачі розвивається Україна! Так нехай же вас ніколи не залишить натхнення, прагнення до нових висот і сміливих цілей! Нехай ваші руки не знають втоми, хай матеріали будуть якісними, а проекти – інноваційними і сенсаційними! Зичимо, щоб творча жилка завжди пульсувала ідеями і новими рішеннями.



А ми запрошуємо користувачів на перегляд книжкової виставки «Зелене будівництво і екотехнології». Ласкаво просимо!










 



Немає коментарів:

Дописати коментар