понеділок, 29 серпня 2022 р.

Успіх у бізнесі: від нуля до мільйонів (книжкова виставка)

 

В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Це професійне свято в нашій державі було засноване в 1998 році. День підприємця був встановлений для того щоб показати важливу роль цього сектора економіки в розвитку нового економічного строю, формування громадського суспільства і демократії в нашій країні.

Сьогодні підприємцями стають сильні, ініціативні та енергійні люди, які здатні взяти на себе відповідальність за ведення власного бізнесу.

Як розпочати свою справу? Як впровадити свою ідею? Що є головним? Та як працювати, платити податки та підтримувати економіку, коли в країні війна? Щоб отримати відповіді на ці питання, запрошуємо усіх бажаючих ознайомитись з книжковою виставкою "Успіх у бізнесі. Від нуля до мільйонів”, що представлена у відділі виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки. Зверніть увагу на цікаві книги від Українського інституту книги!


Вітаємо всіх підприємців з святом!

***

    

Абетка молодого підприємця : практ. поради і рек. / ред. В. Стемковський. – Луцьк : Наша справа, 2003. –  94 с.

 

  Біденко С. Книга юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків / С. Біденко. Харків : Основа, 2019. 144 с.

 

    Бонні Ґ. Жіноча компанія. Поради й натхнення від 100 мисткинь і підприємниць / Ґ. Бонні ; пер. з англ. О. Журавльова ; фото С. Ізраель. – Київ:  ArtHuss, 2020. – 359 с.

 

    Водотика Т. С. Історії успіху: видатні українські бізнесмени XIX ст. / Т. С. Водотика ; худож. Г. Проніна. Харків : Фоліо, 2020. 235 с.

 

    Ворона Т. Стартап на мільйон. Як українці заробляють статки на технологіях / Т. Ворона ; пер. з рос. Г. Сологуб. – Харків : Віват, 2018. – 222 с.

 

    "10 успішних українських брендів" / авт. тексту Б. Ославський. – Брустурів : Дискурсус, 2017. – 188 с.


    10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні / авт. тексту О. Криштопа ; авт. тесту Х. Бурдим. Брустурів : Дискурсус, 2018. 158 с.

 

    Лайкер Д.  Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди / Д. К. Лайкер ; пер. з англ. Н. Валевська. – 2-е вид. – Київ : Наш формат, 2018. – 424 с.

 

    Кампрад І. Історія ІКЕА. Бренд, що закохав у себе світ / І. Кампрад, Б. Торекул ; пер. з англ. О. Кацанівська. – Київ : Наш формат, 2018. – 308 с. – (Історія успіху).

 

     Коллінз Д. Від хорошого до величного. Чому одні компанії прориваються, а інші ні / Д. Коллінз ; пер. з англ. О. Савчин. Київ : Наш формат, 2017. 368 с.

 

   Найт Ф. Взуття-буття. Історія NIKE, розказана її засновником / Ф. Найт;   пер. з англ. І. Віннічук. – 2-е вид. – Київ : Наш формат, 2018. – 428 с. –  (Історія успіху).

 

    Розпочни власну справу : метод. матеріали для провед. короткострокового навч. для жінок, які вирішили започаткувати власну справу / упоряд. В. М. Поровська. – б. м. : б. в., [2013]. – 53 с.

 

     Сміт Д. Думати, як Стів Джобс / Д. Сміт ; пер. з англ. О. Чупа. – Київ : КМ-Букс, 2018. – 208 с.

 

     Стоун Б. Продається все. Джефф Безон та ера Amazon / Б. Стоун ; пер. з англ. Н. Валевська. – Київ : Наш формат, 2018. – 398 с.

 

     Форд Г. Моє життя та робота / Г. Форд ; пер. на укр. У. Джаман. – Київ : КМ-Букс, 2019. – 310 с.

 

 

    Харук А. І. Зроблено в Україні / А. І. Харук ; худож. М. С. Мендор. – Харків : Фоліо, 2019. – 265 с. : іл.

Немає коментарів:

Дописати коментар