Запрошуємо всіх користувачів бібліотеки ознайомитись з віртуальною
виставкою нових надходжень універсального характеру. Мета виставки – ознайомити
читачів з новими документами, що надійшли в бібліотеку.
Булгакова О. С. Методи та системи штучного інтелекту : теорія та практика : навч. посіб. / О. С. Булгакова, В. В. Зосімов, В. О. Поздєєв. – Херсон : Олді-плюс, 2020. – 356 с.
Григорчук О. М. Методика розв'язування фізичних задач на будівельну тематику : навч.-метод. посіб. / О. М. Григорчук. – Київ : Олді-плюс, 2018. – 116 с. : іл.
Дієтичне харчування : підручник / О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ ; Харків : Світ Книг, 2019. – 359 с.
Електронні системи в галузі : навч. посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2020. – 168 с.
Інженерний захист територій / В. А. Живиця [та ін.] ; ред. А. М. Рокочинський [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2017. – 414 с.
Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навч. посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.].
– Херсон : Олді-плюс, 2019. – 485 с.
Інтелектуальний капітал підприємства : навч. посіб. / М. А. Коваленко [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 456 с.
Ковешніков В. С. Організація готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова. – Київ : Ліра-К, 2020. – 562 с.
Костюк В. С. Прикладна механіка та основи конструювання : навч. посіб. / В. С. Костюк, Г. Р. Валіулін, Є. В. Костюк. – Київ : Кондор, 2020. – 170 с. : іл.
Кривов'язюк І. В. Економіка інноваційного підприємства : навч. посіб. / І. В. Кривов'язюк. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 342 с.
Наниашвили И. Н. 250 узоров для вязания спицами / И. Н. Наниашвили. – Харьков : Клуб семейного досуга, 2021. – 235 с.
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів : навч. посіб. / О. Б. Ткаченко [та ін.]. – Одеса : Гельветика, 2020. – 303 с.
Осовська Г. В. Менеджмент організацій : підручник / Г. В. Осовська, О. А. Осовський. – Київ : Кондор, 2020. – 677 с.
Підприємництво як чинник розвитку інноваційної моделі економіки України та її регіонів : монографія / ред. І. В. Кривов'язюк. – Київ : Кондор, 2020. – 169 с.
Палеха, Ю. І. Інформаційна культура : навч. посіб. / Ю. І. Палеха, О. Ю. Палеха, Ю. І. Горбань. – Київ : Ліра-К, 2020. – 399 с.
Плохій С. Чорнобиль. Історія ядерної катастрофи /
С. Плохій ; пер. з англ.: В. І. Махонін, Є. Тарнавський ; худож. О. А. Гугалова-Мєшкова. – Харків : Бібколектор, 2019. – 395 с. Стандартизація в дизайнерській діяльності : навч. посіб. / В. О. Свірко [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс,
2020. – 228 с.
Технологія та проектування елеваторів : навч. посіб. / О. І. Шаповаленко [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 416 с.
Технологія продукції ресторанного господарства : навч.-наоч. посіб. / В. Ф. Доценко [та ін.]. – Київ : Кондор, 2019. – 292 с.
Управління та поводження з відходами : практикум / М. О. Клименко [та ін .]. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 180 с. : іл.
Управління рекламними
проектами
: навч. посіб. / Я. С. Ларіна [та ін.] ; ред. О. П. Луцій. – Херсон :
Олді-плюс, 2019. – 308 с.
Фосфогіпс (екологічно безпечні шляхи утилізації та використання) : монографія / Т. Г. Іващенко [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2017. – 218 с.
Харчова та санітарна токсикологія : навч. посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.]. – Херсон : Олді-плюс, 2020. – 556 с. : іл.
Хмельнюк М. Г. Енергетичний менеджмент і аудит / М. Г. Хмельнюк, О. Ю. Яковлева, О. В. Остапенко ; ред. М. Г. Хмельнюк = Energy management and audin / Ч. 1 : підручник. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 220 с.
Чеканович М. Г.
Розрахунок будівельних конструкцій : навч. посіб. / М. Г. Чеканович, О. Є.
Янін. – Херсон : Олді-плюс, 2019. – 160 с.
Череп А В. Облік у бюджетних установах : навч. посіб. / А. В. Череп, О. В. Гамова, І. А. Козачок. – Київ : Кондор, 2020. – 249 с.
Шелудько С. А. Міжнародні стандарти банківської справи : навч. посіб. / С. А. Шелудько. – Київ : Кондор, 2020. – 258 с.
Шлендер Б. Становлення Стіва Джобса / Б. Шлендер, Р. Тетцелі ; пер. з англ. Н. Лавська. – Київ : КМ-Букс, 2021. – 408 с. : іл.
Запрошуємо Вас у відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ
імені Олени Пчілки ознайомитись з новинками.
Немає коментарів:
Дописати коментар