вівторок, 20 жовтня 2020 р.

25 жовтня – День автомобіліста і дорожника!


 

День автомобіліста та  дорожника - професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України, яке відзначають 25 жовтня.

Це свято професіоналів і автолюбителів, всіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень, успішний розвиток галузей народного господарства. Саме на вас покладаються важливі завдання високо-якісних перевезень та розширення автомобільних мереж, що є вагомим внеском у зміцнення нашої держави. Ми переконані, що і надалі ви докладатимете всіх зусиль для того, щоб вдосконалювати свої професійні навики, впроваджувати новітні технології, розробляти нові послуги та маршрути. Бажаємо, щоб ваша праця, шановні автомобілісти і дорожники, приносила вам лише радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкривав перед вами нові перспективи. Здоров’я, добробуту вам і вашим рідним!


Працівники відділу виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки запрошують на перегляд книжкової виставки «В країні дорожніх знаків». До зустрічі!



Немає коментарів:

Дописати коментар