четвер, 26 січня 2023 р.

Засідання клубу "Волинська бджілка"

 



Незважаючи на відключення світла, 25 січня у  Волинську ДОУНБ імені Олени Пчілки завітали  пасічники, члени  ГО «Братство бджолярів землі Волинської «РОЙОВИЙ СТАН». Засідання відбулося у відділі виробничої літератури.


Зі вступним словом виступила завідувачка відділу Т. Яцюк, яка ознайомила всіх присутніх членів клубу «Волинська бджілка» з ресурсами та послугами бібліотеки і провела прес-кліпінг «Цей дивовижний бджолиний світ» (в рамках проєкту "Розумна бджілка") та побажала бджолярам процвітання  та успіхів у подальшій співпраці .

Засідання розпочалось виконанням Гімну бджолярів. Були розглянуті організаційні питання. Повідомлялось про засідання Ради пасічників, де говорилось про великі проблеми у бджільництві на тимчасово окупованих територіях. Український мед затребуваний. Його купують, щоб підтримати нашу державу. Через війну створились важкі умови для розведення і збереження бджіл у більшості областей нашої країни.


Пасічники переглянули журнали «Пасіка»,  «Пасічник», «Український пасічник», «Бджоляр», які були представлені на виставці «Цікаве в періодиці».

Немає коментарів:

Дописати коментар