середу, 17 березня 2021 р.

Коронавірус та збалансована дієта (зустріч з фахівцями)


Пандемія коронавірусу внесла в наше життя багато змін. Страх захворіти змусив людей більше задумуватись про стан свого організму і змінити харчові звички. Здорове харчування  дуже важливе під час пандемії, а особливо в ті часи, коли  імунній системі потрібно дати відсіч хворобі, – зауважила завідувач відділу Т. Яцюк.


Чим небезпечна хвороба COVID-19? Чому важливо вакцинуватися проти COVID-19? Про вакцину AstraZeneсa? Як вона діє проти COVID-19 та її побічні ефекти, протипоказання, – розповів  завідувач промоції ЗСЖ Волинського обласного центру громадського здоров’я С.  В. Левчук.

Лікар методист відділу неінфекційних захворювань І. В. Дембіцька  розповіла про здорове та збалансоване харчування: який режим передбачає збалансоване харчування, що можна і не варто вживати, як забезпечити організм необхідними поживними  речовинами та вітамінами та про шкідливість деяких продуктів харчування. 


Завідувач відділу Т. Яцюк ознайомила студентів Луцького кооперативного коледжу Львівського торговельно економічного університету з книжковою виставкою "Коронавірус та збалансована дієта".




Немає коментарів:

Дописати коментар