середа, 16 жовтня 2024 р.

Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти в харчовій промисловості (книжкова виставка)

 

У третю неділю жовтня в Україні своє професійне свято відзначають працівники харчової промисловості.

Харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу нашої держави. Формують її безліч великих, середніх і малих підприємств, які виготовляють м’ясні, молочні продукти, хлібобулочні вироби, жири, напої та багато іншого. Від працівників саме цієї галузі залежить кількість і якість продукції, якою ми забезпечуємо свій щоденний раціон.

Прийміть слова заслуженої подяки та шани за вашу працю! Нехай кожен день приносить нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним. Зичимо Вам мирного неба, міцного здоров’я, наснаги, високих матеріальних статків у родинах!

Фахівці відділу виробничої літератури Волинської ОУНБ імені Олени Пчілки До Дня працівників харчової промисловості  підготували  розгорнуту тематичну книжкову виставку «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти в харчовій промисловості». Завітайте до нашої книгозбірні, перегляньте книги даної тематики, адже це  хороший спосіб провести свій вільний час, подорожуючи книжковими лабіринтами та отримуючи насолоду від читання.



Немає коментарів:

Дописати коментар