понеділок, 17 червня 2024 р.

19 червня – День фермера


День фермера – свято, що відзначається в Україні 19 червня. У цей день Верховною Радою України в 2003 році був прийнятий Закон про фермерське господарство.


Фермерські господарства Волинської області відіграють важливу роль в економіці України. У регіоні переважають фірми, які займаються вирощуванням таких культур як пшениця, овес, рапс. Регіон тримає першість у вирощуванні технічних культур. Волинська область має сприятливий помірний клімат та достатню кількість опадів.

На вебресурсі “Трипілля” представлено інформацію щодо всіх виробників сільськогосподарської продукції у Волинській області. Популярною галуззю Волинського регіону є тваринництво, перероблення м'яса, виробництво молочної продукції, вирощування овочів, картоплі. На території Волинського регіону знаходяться такі підприємства як хлібопекарні, м'ясопереробні, інших напрямків. Фермерські господарства Волинської області відомі на всю Україну високою якістю виробленої продукції. Сільське господарство займає 35% з усього обсягу валового продукту регіону. За допомогою каталогу на вебсайті Tripoli.land легко знайти необхідне підприємство. Є інформація стосовно продукції, яка виробляється, а також всі необхідні контакти.

Волинський регіон посідає перші місця в розвитку тваринництва та садівництва з-поміж регіонів України. Керівництво області активно підтримує розвиток цих галузей. Крім цього, останніми роками серед фермерських господарств Волинської області отримав розвиток напрямок – створення родинних молочних ферм. У сільському господарстві Волинського регіону у пріоритеті залишається виробництво зернових, цукрових буряків, овочів, молочної продукції, м’яса.

З професійним святом вас, шановні фермери!

У важкі часи ви показуєте свою стійкість, вміння пристосовуватися до будь-яких ситуацій! Ви працюєте для української армії, для перемоги. Бажаємо кожному фермеру якнайшвидшої можливості повноцінної роботи у мирній Україні, з повноцінним експортом і гарними цінами на вирощений врожай!

Щедрих врожаїв і добрих стад, великих перспектив і малих витрат, високих результатів та таких же прибутків!

Нехай кожен день буде справжнім святом, земля родючою, поля просторими, а небо над головою – завжди мирним і ясним.

Здоров’я та радості вам і вашим близьким!


Працівники відділу виробничої літератури запрошують переглянути книжкову виставку до Дня фермера







Немає коментарів:

Дописати коментар