субота, 15 червня 2024 р.

Засідання клубу "Луцьк. Спортивний бридж"

Вже декілька років поспіль Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки тісно співпрацює з ГО «Луцьк. Спортивний бридж». Сьогодні у відділі виробничої літератури зібралися досвідчені гравці, завдання кожної пари в спортивному бриджі – отримати кращий результат, ніж інші пари з тими самими картами.


Цікавий формат спілкування, емоційне поєднання спорту та відпочинку, гарний настрій на таких зустрічах створюють атмосферу дружби, бажання цікаво жити, спілкуватися з друзями, чекати наступних зустрічей, запрошувати до себе.


Спортивний бридж – це карткова командна гра, яка є єдиною грою в карти, визнаною Міжнародним олімпійським комітетом спортивною дисципліною. Бридж вимагає значних інтелектуальних зусиль, тому що випадковість тут зведена до мінімуму, практично до нуля.

Особливістю цієї гри є можливість обміну інформацією про свої карти між гравцями однієї команди. В одній партії беруть участь четверо гравців, тобто дві пари партнерів. Гра складається з роздач, кожна роздача з двох частин – торгівлі й розіграшу.
Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитись з однією з найкращих інтелектуальних ігор – спортивний бридж!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар