середу, 17 листопада 2021 р.

21 листопада – День працівників сільського господарства України

 


Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Сільська праця, як і раніше, необхідна всім та кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні, будь він жителем величезного мегаполісу чи невеликого провінційного містечка. Але не завжди ми пам'ятаємо про те, як і де здобуваються всі ті багатства, які ми щодня бачимо на своєму столі.

Не покладаючи рук, ви працюєте на сільській ниві, тваринницьких фермах для того, щоб забезпечити якісними та безпечними продуктами харчування населення країни та сировиною промисловість. Ваша праця заслуговує на велику повагу та відповідну винагороду.

Щиро вітаємо працівників сільського господарства з професійним святом!

Нехай всі ваші грандіозні плани втілюються в життя, виконуються абсолютно всі бажання і всі мрії завжди збуваються! Хай ваше життя буде повне здоров'я і радості! Зі святом вас!

Відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки запрошує переглянути розгорнуту книжкову виставку «АПК України : інноваційні технології». Ласкаво просимо!






Немає коментарів:

Дописати коментар