неділю, 11 квітня 2021 р.

Турнір ROBO–SUMO VOLYN 2021

 

У Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки проходить свято робототехніки у форматі боїв сумо-роботів.

Діти та дорослі поринули у світ сучасних технологій, робототехніки, довідалися про найцікавіші винаходи людства.

   


Секція робототехніки зі справжніми радіокерованими моделями не залишить байдужими всіх, хто цікавиться сучасними іграми.


    Тут  ви не тільки побачите радіокеровані моделі роботів, а й зможете спробувати управляти ними та взяти участь у змаганнях з робо-футболу, робо-боксу , робо-гонках та танкових боях. А ще відчути себе справжнім пілотом дрону та дізнатися ключові поняття аеродинаміки.


Простір свята організовано таким чином, що кожен зможе провести час цікаво, сюди можна прийти з друзями або родиною. Всі представлені експонати можна чіпати руками.





На книжковій виставці «Винаходи та інновації – інтелектуальний потенціал України», яку підготували працівники відділу виробничої літератури, можна знайти інформацію про кращі винаходи українців.


    Ми продовжуємо дивувати вас новинками і, переглядаючи  виставку,  ви заглянете в майбутнє і дізнаєтеся, які передові технології  і яким чином зможуть кардинально змінити наше життя, сферу медицини і охорони здоров’я. В книзі І. Томас  «Робопарк і не тільки» дізнаєтесь про різні види роботів, що схожі на тварин – від робота-птаха, робота-риби, робота-комахи до робота-ссавця. Ласкаво просимо завітати до нашої книгозбірні тих, кого цікавлять питання радіотехніки та робототехніки.










 


Немає коментарів:

Дописати коментар