вівторок, 11 квітня 2023 р.

Медова косметика – запорука краси і здоров’я (зустріч з фахівцем)

 11 квітня  2023 року  у відділі виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки у рамках проєкту «Розумна бджілка»  відбулася зустріч з Марією Шотік – фахівчинею  у сфері бджільництва та апітерапії,  засновницею центру ТК «Медова Хата». Пані  Марія – володарка титулу «Медова княгиня України» та членкиня ГО «Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан».

Марія Олександрівна не лише опікується чималою пасікою, але й займається виробництвом косметичних засобів на основі продуктів бджільництва. Як розповіла на зустрічі відома бджолярка, – «Ми не лікарі, тому не виписуємо рецепти і не встановлюємо діагнози. Але 30-річний досвід роботи на пасіці, солідна база знань, найцінніші дари природи, що отримуємо від бджіл та багаточисленні дослідження апітерапевтів, допомагають втілювати у продукти бджільництва усе найкраще від Матінки-Землі».

Пані Марія знає всі медові секрети і надала гостям вичерпну інформацію про медову косметику, цілющі та омолоджуючі мазі, зроблені з екологічно чистих бджолиних продуктів. Слухачами заходу були члени клубу «Золоте покоління» та студенти Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ.


На заході була організована і презентована цікава та пізнавальна книжкова виставка «Медова косметика – запорука краси та здоров’я».







 







































 


Немає коментарів:

Дописати коментар