вівторок, 13 вересня 2022 р.

Збережемо ліси для нащадків (відеопрезентація книжкової виставки)

 

   Першими золотими барвами, щедрими дарами родючої української землі уквітчала осінь традиційне професійне свято – День працівника лісу, яке припадає на 18 вересня.

    Багатотисячний колектив лісівників України – це люди, що працюють за покликом серця. Це професіонали, що в складних, екстремальних умовах зберігають і примножують лісові багатства України. Невтомною працею створюють десятки тисяч гектарів нових лісів. Мужньо протистоять лісовим пожежам і повеням. Захищають лісові угіддя від шкідників та браконьєрів.

    Лісу завжди потрібний мудрий і дбайливий господар. Саме тому професія лісівника користується народною повагою.

 Вітаємо із професійним святом працівників лісового господарства і зичимо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця і надалі будуть запорукою збереження та примноження наших лісів – зеленої скарбниці Волині.
           

      Ліси майбутнього… Якими вони повинні бути? Що потрібно робити сьогодні, щоб виростити високопродуктивні деревостани і збільшити їх площу?

      Відповіді на ці та інші запитання ви зможете знайти, ознайомившись з книжковою виставкою «Збережемо ліси для нащадків», на якій представлена література про найцінніший дар природи – ліс, його багатства, значення в охороні навколишнього середовища, а також значення лісу в житті людини, здатність поліпшувати її стан здоров’я та самопочуття. Завітайте у відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки.

      



Немає коментарів:

Дописати коментар