середу, 7 липня 2021 р.

11 липня – День рибалки


      В Україні традиційно День рибалки відзначають у другу неділю липня.

     Рибне господарство України - важливий сектор економіки, сучасний індустріальний комплекс, який дає країні понад 100 найменувань цінних продуктів харчування з океанічної і прісноводної риби та інших дарів моря.
    Цей день найчастіше святкують професійні рибаки, проте сміливо можна стверджувати, що День рибака - всенародне свято, який вважають своїм тисячі і тисячі любителів рибної ловлі, яким це заняття приносить радість і насолоду.


          Риболовля викликає інтерес навіть у тих, хто знайомий з рибною ловлею лише з розповідей інших.
      Справжній рибалка - рибалка завжди, а не тільки в свято. І щастя зловити рибу своєї мрії коли-небудь посміхнеться кожному.

          Вітаємо усіх рибалок зі святом, з Днем Рибалки. Нехай у вас завжди буде хороше клювання, в будь-який час року. І нехай кожен зможе з гордістю розповідати іншим про те, наскільки велику рибу йому вдалося зловити, а близькі вам люди завжди розуміють і підтримують ваше захоплення.

          Нехай кожен хоч раз у своєму житті, але все-таки зловить свою золоту рибку, яка в свою чергу виконає усі ваші найзаповітніші бажання. Побільше рибних місць вам, відмінного клювання і нереального улову.

         Запрошуємо вас завітати до відділу виробничої літератури і ознайомитись з книгами по рибальству і риболовлі.





Дана книга у бібліотеці завдяки УІК.




Немає коментарів:

Дописати коментар