понеділок, 7 листопада 2016 р.

Бухгалтерський облік у системі суспільного життя (книжкова виставка)

        10 листопада вся світова спільнота відзначає Міжнародний День Бухгалтера.


        Дату Міжнародного Дня бухгалтера вибрали звернувшись до історіі, бо саме 10 листопада 1494 року вийшла в світ книга Луки Пачиоли «Все про арифметику, геометрії та пропорції», яка згодом стала фундаментом на якому збудували сучасну теорію бухгалтерського обліку.


  Шановні бухгалтері!!!
       Прийміть в цей осінній день теплі вітання з вашим професійним святом –Міжнародним Днем бухгалтера. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу, хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловлюють щиру подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю. Бухгалтери – люди скрупульозні, бухгалтери – люди творчі: з ніжними душами, закохані в мистецтво, пісню, поезію, і … магію цифр.

    То ж, хай життя ваше, шановні, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується ваше здоров’я. Добробуту вам і процвітання, рівноваги і творчого неспокою!


       Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки, зокрема, відділ виробничої літератури приєднується до привітань і пропонує до вашої уваги книжкову виставку : «Бухгалтерський облік у системі суспільного життя». Завітайте до нас !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар