четвер, 28 вересня 2023 р.

Засідання клубу "Волинська бджілка".


     27 вересня у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки відбулося чергове засідання клубу «Волинська бджілка».



     Засідання розпочалося виконанням «Гімну бджолярів». Засідання проводив Микола Черній, Голова Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан».


Засідання проводилось у формі дискусії. Обговорювались питання масової загибелі бджіл та як можна посприяти вирішенню такої важливої проблеми.                  Бджолярі говорили про те, як підготувати бджіл до зимівлі, як захистити їх від шкідників.  Своїм досвідом про те, чим годувати бджіл, щоб допомогти перезимувати з якнайменшими втратами, поділились бджолярі Антон Шотік, Іван Душак, Надія Конечна. Адже підкормка бджіл узимку – це дуже важлива справа.


   

Кожен бджоляр знає, що піклуватися про бджіл потрібно цілий рік. Щоб навесні трудівниці були готові до активної роботи, в зимовий час за ними потрібно особливо доглядати, а підгодівля повинна бути досить ефективною. Особливої ​​актуальності питання підгодівлі набуває в лютому, коли йде підготовка до пори збору нектару. Отже, до цього часу потрібно вирішити, як правильно організувати цей процес і чим підживити бджіл. До уваги пасічників презентована постійно діюча книжкова виставка "В країні медоносних бджіл".








 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар