середу, 16 березня 2022 р.

Енергоефективність у житлових будинках (книжкова виставка)

 

Людина, маючи у використанні всі блага цивілізації, не завжди замислюється над тим, наскільки важкою працею забезпечується стабільна робота комунальних підприємств. Адже сьогодні важко уявити наше життя без елементарних речей: тепла, води, світла, доглянутих парків, чистих вулиць, затишних дворів. Повсякденна праця працівників ЖКГ починається у той час, коли більшість жителів міста ще не прокинулась й часто не помітна.
Запрошуємо всіх охочих ознайомитися з книжковою виставкою
«Енергоефективність у житлових будинках», яка присвячена Дню працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, який відзначається 20 березня. На виставці зібрані інформаційні матеріали про впровадження енергоефективних заходів в житлових будинках, навчальних та лікарняних закладів міста, популяризації ідей сталого розвитку, енергоощадливості та збереження клімату.
Бажаємо працівникам ЖКГ міцного здоров'я, добра, благополуччя, затишних осель, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму та віри в майбутнє. І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.
Виставка розміщена в відділі виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки. Запрошуємо до перегляду!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар