четвер, 14 березня 2019 р.

Енергоефективні заходи в багатоквартирних будинках (інформаційна година)

До Дня працівників житлово-комунального господарства, який в Україні відзначають 17 березня, у тренінг-центрі Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки відбулася інформаційна година «Енергоефективні заходи в багатоквартирних будинках».
Метою цього заходу є виховання в українців бережливого ставлення до енергоресурсів та особистої відповідальності щодо тепла та комфорту у своїх помешканнях, адже проблема залежності України від імпорту енергоресурсів та втрат тепла в багатоквартирних будинках, є одним із найактуальніших для нашої країни.

 Книжкова виставка «Енергозберігаючий дім: сучасно, практично, зручно», допоможе кожному користувачу дізнатись більше про проблеми, пов’язані з наданням послуг теплопостачання, дізнатися про методи теплозбереження, навчити проводити тепло-аудит та реалізовувати проект з енергозбереження вдома.
 Голова правління ОСББ Корпач Валерій Кузьмович поділився досвідом та виложив програму фінансового оздоровлення ОСББ, а також зазначив, що лише системні, комплексні підходи до підвищення енергоефективності будівель здатні кардинально вплинути на скорочення споживання енергоресурсів. Один з них – це енергетичний аудит багатоквартирних будинків, який виявляє слабкі місця збереження тепла.


 Ведуча заходу Заєць Ольга Петрівна ознайомила слухачів міського центру зайнятості на чолі з Хаймик Жанною Василівною, з доцільністю створення ОСББ, програмами, які діють на сьогодні та втілення їх в життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар