середу, 29 серпня 2018 р.

Засідання клубу "Волинська бджілка"

Інформація про засідання клубу « Волинська бджілка» 29 серпня 2018 року. 29 серпня відбулося чергове засідання клубу « Волинська бджілка», яке традиційно розпочалося виконанням Гімну бджолярів.
На засіданні клубу голова братства В. Дмитрук підвів підсумки пасічного сезону.
Літо закінчується. Завершено медовий сезон. Бджола -трудівниця і цього року не підвела – віддячила за нескінченно самовіддану роботу бджоляра. І ще хоч дуже спекотні дні. Медоносів стає все менше, все складніше бджолі збирати нектар. Але інстинкт самозбереження жене її на далекі відстані – потрібно годувати серпневий розплід – гарантію успішного наступного медового сезону. Пасічнику також не до відпочинку –починається напружена праця в осінній період.
Шановні пасічники! Вітаємо Вас з завершенням медового сезону 2018 року! Бажаємо Вам займатися улюбленою справою, з користю для себе, з душевною радістю від усвідомлен-ня, що завдяки вашій праці кожен українець може оздоровлюватись і насолоджуватись незамінним продуктом бджільництва –медом. Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім бджолярам за терпіння і працю. Здоров’я, любові, миру та злагоди, як у бджолиній родині.

Немає коментарів:

Дописати коментар