В усьому світі добре відомі українські страви: борщі, калачі, вареники,
сало, пироги.
Борщ – одна з найпопулярніших українських страв. А чи знаєте ви скільки
компонентів входить до складу українського борщу з м’ясом? Дізнатись, які
продукти, і в якій кількості і послідовності їх варити, ви може прочитавши
книги : «Українська кухня», «Українська стародавня кухня», «Українські народні
страви».
Картоплю називають другим хлібом на Україні. Скільки і яких страв можна
приготувати з картоплі, ви дізнаєтесь з книги В.С. Кравець «Страви з картоплі».
Кулінарія – це наука яку прагнуть пізнати всі, і пізнавши її, хочуть
передати знання іншим.
Завітайте до відділу виробничої
літератури Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки і станьте майстрами кулінарного
мистецтва.
Немає коментарів:
Дописати коментар