четвер, 17 березня 2016 р.

КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ( розділ із виставки "ДИВОСВІТ НОВОЇ КНИГИ")


 
В усьому світі добре відомі українські страви: борщі, калачі, вареники, сало, пироги.
Борщ – одна з найпопулярніших українських страв. А чи знаєте ви скільки компонентів входить до складу українського борщу з м’ясом? Дізнатись, які продукти, і в якій кількості і послідовності їх варити, ви може прочитавши книги : «Українська кухня», «Українська стародавня кухня», «Українські народні страви».

Картоплю називають другим хлібом на Україні. Скільки і яких страв можна приготувати з картоплі, ви дізнаєтесь з книги В.С. Кравець «Страви з картоплі».
Кулінарія – це наука яку прагнуть пізнати всі, і пізнавши її, хочуть передати знання іншим.

 Завітайте до відділу виробничої літератури Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки і станьте майстрами кулінарного мистецтва.

Немає коментарів:

Дописати коментар