середу, 27 березня 2024 р.

Кулінарія – це мистецтво, а кухар – творець (відеопрезентація)

Запрошуємо на віртуальний дегустаційний тур "Кулінарія – це мистецтво, а кухар – творець".


Мистецтво кулінарії – це мистецтво приготування смачної страви.
Мистецтво кулінарії кожної країни - це невід'ємна частина національної культури. Кожен народ має свій неповторний уклад життя, свої обряди, звичаї та легенди, які проявляються і в кулінарії. Кожна страва національної кухні - це витвір мистецтва. Їжа обов'язково має бути смачною і доставляти найбільш приємні смакові відчуття.
Україна завжди славилася своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, багата на традиції, вирізнялася розмаїттям страв та їх високими смаковими й поживними властивостями. Борщі і пампушки, вареники і галушки, ковбаси і печеня, напої з фруктів і меду відомі у всьому світі.
Українська кулінарія налічує сотні рецептів, що характеризуються простотою приготування і прекрасними, неповторними смаковими якостями, ароматом, соковитістю.
Кожному з регіонів України властиві свої особливості кухні, зумовлені географічними умовами і національними традиціями.

Немає коментарів:

Дописати коментар