суботу, 23 березня 2024 р.

Бінарна зустріч в рамках проєкту "Цікавий світ професій"

 

22 березня 2024 року у рамках впровадження проєкту «Цікавий світ професій» працівники відділу виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки відвідали КЗЗСО "Луцький ліцей № 27 Луцької міської ради." Під час  бінарної зустрічі розмовляли про те, як допомогти молоді знайти своє місце у житті, усвідомити свої бажання та зрозуміти, чого вони прагнуть насправді, як батькам не нав'язувати стереотипи дітям, а допомогти знайти їхній власний шлях.


Викладачка вищої категорії Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ Дарчич Наталія Володимирівна ознайомила учнів зі спеціальностями, які вони можуть здобути у їхньому навчальному закладі, а також наголосила на правилах та умовах вступу, перевагах навчання та здобуванні перелічених спеціальностей.

Працівники Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки долучилися до заходу з розповіддю про одну із найцікавіших і найсмачніших професій – професію кухаря. Розповідь була проілюстрована виданнями із фонду бібліотеки, представленими на книжковій виставці «Кулінарія – це мистецтво, а кухар – творець».



Школярі погодилися з тим, що гарний кухар сьогодні – це дійсно творець. Характерним для них є те, що вони не зупиняються на досягнутому, а постійно навчаються, беруть участь в різних професійних конкурсах, запозичують досвід інших. Будучи тонким знавцем своєї справи, кухар може змінити настрій гостей, прославити те чи інше ім’я, створити той чи інший бренд.
Насамкінець учням було запропоновано відвідати бібліотеку для більш широкого ознайомлення з її історією, структурними підрозділами, послугами та ресурсами, які стануть їм в нагоді під час навчання.

Щиро вдячні за співпрацю закладам освіти, що долучилися до проведення профорієнтаційного заходу, а учням – за привітну, дружню атмосферу! Чекаємо у бібліотеці. До зустрічі!












Немає коментарів:

Дописати коментар