неділю, 6 серпня 2023 р.

100 дивовижних будівель (відеопрезентація до Дня будівельника)

 



У другу неділю серпня працівники будівельної галузі відзначають своє професійне свято – День будівельника.
Свято об’єднує мільйони людей різних спеціалізацій, причетних до проектування, створення, обслуговування будівель та споруд. Будівництво було і залишається однією з найважливіших сфер економіки в світі. Сама будівельна галузь безперервно розвивається: розробляються нові методики, зводяться сучасні будівлі, впроваджуються нові технології, удосконалюються матеріали.
Професія будівельника — одна з найдавніших, яка ніколи не втрачає актуальності та важливого значення для людини. Розвиток нових технологій потребує постійного вдосконалення знань, безперервного оновлення ресурсів.

До дня  будівельника відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки презентує віртуальну подорож сторінками книги Марка Кушнера «Майбутнє архітектури. 100 дивовижних будівель».
По всій земній кулі архітектори завзято працюють із клієнтами й досвідченими будівельниками, щоб створити унікальні споруди, враховуючи зміни довкілля та суспільних потреб. Не будьте байдужими спостерігачами, не дозволяйте, щоб архітектура просто існувала поряд з вами. Шукайте архітекторів. Знайомтеся з найвідомішими архітектурними ідеями.

Гарних вам будівель!

Немає коментарів:

Дописати коментар