середу, 26 липня 2023 р.

«Голубко біла, ти лети у світ, хай буде мир у небі голубому» (майстер-клас для вихованців дитячої медіа школи)

 



«Голубко біла, ти лети у світ, хай буде мир у небі голубому»… Під такою назвою у відділі виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки пройшов творчий майстер-клас із виготовлення паперових голубів – символу миру та любові для вихованців дитячої медіа школи «COOL Media School». Завідувач відділу Тетяна Яцюк розповіла учасникам, що голуб – це не лише птах, але й своєрідний символ миру.

Діти отримали масу емоцій та задоволення, зробивши з паперу власноруч білосніжного голуба – птаха, що символізує прагнення всіх народів планети жити без воєн, у дружбі та злагоді. Маленькі майстри зі старанністю та натхненням працювали над своїми виробами, щоб подарувати їх своїм рідним та друзям. Допомагала їм майстриня пані Катерина.

До уваги дітей була представлена тематична поличка «Книжки на всі смаки» та конкурс-вікторина «Що ми знаємо про птахів?». На позитивній ноті відбулося завершення зустрічі: діти раділи, брали участь в активних іграх, створювали малюнки на асфальті на тему «Світ щасливого дитинства» та отримали заохочувальні та приємні подарунки.




Години, проведені у Бібліотеці імені Олени Пчілки, зокрема у відділі виробничої літератури, були насиченими та яскравими! Діти отримали багато вражень та хороших емоцій, зарядили нас своїм позитивом та щирими посмішками. До зустрічі! Ми раді Вас бачити! Гарного всім дня!

 








































Немає коментарів:

Дописати коментар