вівторок, 16 квітня 2024 р.

Рятувальник – професія мужніх (зустріч з фахівцями)

 

16 квітня 2024 року відбулася зустріч з фахівцями  Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області на тему «Рятувальник – професія мужніх» організатором якої є відділ виробничої літератури Волинської  ДОУНБ імені Олени Пчілки в партнерстві з Луцька філія Волинського обласного центру зайнятості (проєкт «Цікавий світ професій). 


Інспектор Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області  розповів  про основні правила поведінки в разі виникнення різних надзвичайних ситуацій, а також  способи гасіння вогню за допомогою вогнегасника. 

Присутнім нагадали про причини і наслідки виникнення побутових пожеж, які найчастіше трапляються внаслідок короткого замикання, різних пустощів з вогнем, порушення правил безпеки під час використання електроприладів.

Для відвідувачів працівниками відділу була підготовлена книжкова виставка «Рятувальник – професія мужніх».  Адже, ця професія є особливо потрібною в наш час. 

Професія рятувальника - це робота для людей мужніх, сильних, рішучих, витривалих, готових ризикувати власним життям, допомагаючи людям у надзвичайних ситуаціях.

Дякуємо Олена Шишова, директор Луцька філія Волинського обласного центру зайнятості, представникам Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області, Луцький ліцей № 4 імені Модеста Левицького та Волинський фаховий коледж НУХТ, які долучилися і взяли активну участь у заході. Дякуємо захисникам за новий день!

















Немає коментарів:

Дописати коментар