понеділок, 18 травня 2020 р.

Джефрі К. Лайкер " Філософія Toyota.14 принципів роботи злагодженої команди"

Сьогодні ми поговоримо про одну дуже потужну книгу, яка багато пояснює. Це книга Джефрі К. Лайкера "Філософія Toyota. 14 принципів роботи злагодженої команди". Toyota є компанією, яка робить найякісніші автомобілі світу з найменшою кількістю дефектів та витрат.
Легендарна корпорація безперервно вдосконалює свою структуру за рахунок використання значно меншої кількості людино-годин, інвентаризації та виробничих площ, ніж її конкуренти. Книга Джефрі К. Лайкера вперше розкриває для широкої аудиторії 14 принципів менеджменту та бізнес-філософії компанії, яка має репутацію найуспішнішого виробника в світі.
Книга цікава і корисна для керівників та підприємців, які хочуть вдосконалити структуру своєї організації та та налагодити командну роботу. Це грунтовна книга, заснована на досвіді спостережень та аналізу діяльності компанії Toyota автором протягом 20 років. Принципи Toyota - універсальні. Вони можуть використовуватися в будь якій галузі для формування досконалої організаційної структури. Ця книга надихає на великі звершення, і ознайомитися з нею можна у нашій книгозбірні, зокрема у відділі виробничої літератури. Чекаємо на вас після карантинних обмежень.

Немає коментарів:

Дописати коментар