четвер, 22 грудня 2016 р.

СЯЙВО РІЗДВЯНИХ СВЯТ (книжкова виставка)



 День за днем, година за годиною наближають нам прихід Нового 2017 року. Веселого Новорічного свята з нетерпінням  очікують як діти, так і дорослі.


   Можна впевнено говорити про те, що Новий рік – це одне з найдавніших і найулюбленіших  свят в усьому світі.



     Коли приходить Новий рік, всі вірять що найпотаємніші бажання обов’язково здійсняться. Ялинка, подарунки, веселий сміх, блискучі яскраві вогники – усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.


  В Україні традиція новорічного святкування має особливо непросту та тривалу історію: наші прадіди у різний час святкували новий рік і в березні, і у вересні, і у січні – та й тепер двічі на рік.



    В ці святкові дні  відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени  Пчілки презентує книжкову виставку:  «Сяйво різдвяних свят».




     Матеріали  виставки розповідають про традиції святкування Нового року та Різдва Христового в Україні та світі.


     Виставка зацікавить незвичайними рецептами новорічних та різдвяних страв, допоможе прибрати новорічну ялинку власноруч створеними прикрасами, розкаже про історію виникнення вітальної листівки…



    Колектив  бібліотеки  вітає своїх користувачів з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажає всім міцного здоров’я, радості, щастя, миру, добра, благополуччя та достатку.  Завітайте до нас і створіть собі святковий настрій!





Немає коментарів:

Дописати коментар