середу, 21 грудня 2016 р.

ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ : АУДИТ, НОВАЦІЇ, МЕНЕДЖМЕНТ (книжкова виставка)



Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкують День енергетика. Свято енергетика було затверджене Указом №522/93 Президента України від 12-го листопада 1993 року.



Свій професійний святковий день енергетики відзначають взимку під час найкоротших світлових днів у річному циклі.  Це додатково підкреслює важливість і надійність роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства.

   Свято енергетиків має давні і славні традиції. Від злагодженої роботи наших енергетиків залежить не тільки все виробництво і вся промисловість, але і наша економіка в цілому. До складу кожного великого підприємства або виробництва входять спеціалізовані відділи, які займаються питаннями організації і контролю енергозабезпечення, це дозволяє, вчасно реагувати на зміну попиту, забезпечувати надійність і цілісність всієї державної енергосистеми. Важливість і необхідність роботи енергетиків підтверджена часом і практикою


     У цей день ми приєднуємось до привітань на адресу всіх наших енергетиків і бажаємо їм світлого і надійного здоров’я, успіхів на виробництві, радості і виконання всіх їхніх теплих надій!  Ви заряжате енергією кожний наш день, нехай і ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією наших щирих привітань! Хай буде світло!



    З нагоди професійного свята у відділі виробничої літератури Волинської ДОНУБ імені Олени Пчілки до Вашої уваги  книжкова  виставка: «Енергозбереження: аудит, новації, менеджмент».

Будемо Раді Вас бачити!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар