вівторок, 27 лютого 2024 р.

Бухгалтер – професія кмітливих (зустріч з фахівцем)

 


Сьогодні, 27 лютого відбулася цікава зустріч з фахівцем Заєць Людмилою Степанівною, головним бухгалтером ТзОВ «ЕЛТЕМ». Тема заходу «Бухгалтер – професія кмітливих» (проєкт «Цікавий світ професій»). 

Здобувачі освіти Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ мали чудову нагоду поспілкуватися та дізнатись про переваги та перспективи бухгалтерської професії у найближчому майбутньому.
Спікер заходу відзначила, що задля досягнення бажаного результату необхідно докласти максимум зусиль: «Професія бухгалтера ніколи в житті не зникне. Велике, середнє чи маленьке підприємство, бюджетна установа чи приватна потребують фахівців у сфері бухгалтерії. Головне зрозуміти, чи ви на своєму шляху і прагнути до нових вершин».

Викладачі та відвідувачі бібліотеки щиро вдячні спікеру Заєць Людмилі Степанівні за знайдений час, можливість і бажання поділитися практичними порадами та досвідом. Користувачі ознайомились з книжковою виставкою на тему: «Бухгалтер – людина, крокуюча вперед».



У відділі виробничої літератури стартує профорієнтаційний проєкт «Цікавий світ професій». Вибір професії – це справа не одного дня. Сьогодні ми зробили початок, а вдалий вибір залежить від вас.

 Проєкт містить серію захоплюючих тренінгів, зустрічей, семінарів, пізнавальних годин від провідних спікерів – фахівців своєї справи.



 




 Немає професій непотрібних, немає нецікавих, немає забутих. Ми маємо пам'ятати про те, що кожна з них є неповторною, і для кожної людини найголовнішою. Головне – обрати її правильно!

Немає коментарів:

Дописати коментар