неділю, 20 листопада 2022 р.

20 листопада – День працівників сільського господарства

 



Шановні аграрії, працівники сільського господарства!

🌾🙏🏻Сердечно вітаємо вас із професійним святом — Днем працівника сільського господарства України!

💥🚜Сьогодні вперше за роки незалежної України Вам, як ніколи, доводиться збирати цьогорічний урожай в складні часи воєнного стану…

✊🚜🪖Сіяти під ракетним дощем, рятувати поля від шкідників та рашистських паразитів, «конфісковувати» ворожу техніку для потреб ЗСУ, збирати врожай на замінованих полях, ремонтувати трактори й трошки — українські танки, платити податки, закупляти техніку, одяг, авто для армії — це все під силу нашим аграріям.

💪Вони дійсно тримають аграрний фронт і підтримують не тільки продовольчу безпеку в тилу, а й бійців на передовій.

Усім, хто кожного дня виходить в поле, на об’єкти агро сектора, працює на фермах та обслуговує аграрну галузь висловлюємо слова глибокої вдячності та поваги, низький уклін вам! Праця аграріїв безперервна, як саме життя, важлива і благородна, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила українського села, наших громад, нашої держави! Від щирого серця бажаємо, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай та надій перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту! Нехай вас оминають природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

👍🏻Щиро бажаємо вам щастя, здоров’я, добробуту та миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах!

😇☘️Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими урожайними нивами!

Україна ПЕРЕМОЖЕ! Слава Україні!💪



Запрошуємо переглянути цікаву монографію 



 Конопка В. "Від зернини до хлібини": семантико-структурний аналіз хліборобського побуту українців (на матеріалах Південно-Західного історико-етнографічного регіону України) / В. Конопка, А. Зюбровський. – Львів : Ін-т народозн. НАН України, 2018. – 599 с.
 Це дарунок нашій книгозбірні від Галини Стельмащук, українського науковця у галузі історії і теорії декоративно-ужиткового мистецтва .

До вашої уваги книжкова виставка "АПК України: інноваційні технології".



Немає коментарів:

Дописати коментар