четвер, 16 вересня 2021 р.

Люблю я ліс у різні пори року (книжкова виставка)

19 вересня – День працівників лісу.


День працівника лісу — це професійне свято, яке за традицією відзначається золотої осені. Ліс - справжій, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс - це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх. Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва.
У професійне свято працівників лісу ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.
Відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки запрошує на перегляд книжкової виставки "Люблю я ліс у різні пори року".



Немає коментарів:

Дописати коментар