понеділок, 9 листопада 2020 р.

Інновації в аграрному секторі ( 15 листопада – День працівників сільського господарства )

 



Сільське господарство — одна з найважливіших галузей економіки України. Від працівників сільського господарства залежить, що ми їстимемо завтра, і як ці продукти вплинуть на наше життя.




День працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно у третю неділю листопада. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. На території України знаходиться 32 млн гектарів чорнозему, що становить третину орних земель всієї Європи. Завдяки цьому країна посідає третє місце в світі з експорту кукурудзи, п'яте — за експортом пшениці. Головними продуктами сільськогосподарського виробництва в Україні були і є цукрові буряки, картопля, молоко, м'ясо, зерно.

У це професійне свято вітаємо всіх, хто так чи інакше пов’язує свою трудову діяльність з оброблянням нашої землі, збиранням, переробкою та заготовленням її плодів, здійснюючи цю важливу для всіх нас роботу! Низький Вам уклін! Повага, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам! З Днем працівників сільського господарства!

Відділ виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки пропонує тематичну книжкову виставку «Інновації в аграрному секторі».






 


Немає коментарів:

Дописати коментар