четвер, 13 жовтня 2016 р.

Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти в харчовій промисловості (книжкова виставка)


День працівників харчової промисловості України було засновано в 1966 році, святкують у третю неділю жовтня.

Підприємства харчової і переробної промисловості відіграють  провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки турбота про хліб насущний завжди була однією з головних турбот людства. Працівники харчової промисловості постійно покращують якість виробленої продукції, розширюють її асортимент.
Відділ виробничої літератури вітає всіх працівників харчової промисловості з професійним святом. Ви трудитесь в галузі, яка забезпечує нас всім необхідним до столу. Тож прийміть слова вдячності за Вашу копітку працю, за те, що даруєте для людей, смачні хвилини життя. Бажаємо Вам, наші шановні, працелюбності, наполегливості, невтомності у пошуку нових рецептур. А ще наснаги до високопродуктивної праці на благо рідної України. Хай щастить Вам у всіх починаннях, добра Вам, миру в душі і серці.

Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки  пропонує Вашій увазі книжкову виставку «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти в харчовій промисловості».


З виставкою можна ознайомитись у відділі виробничої літератури Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки.

Немає коментарів:

Дописати коментар