четвер, 29 січня 2015 р.

Клуб "Волинська бджілка"

28 січня у актовій залі Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки відбулося чергове засідання клубу "Волинська бджілка". Засідання розпочалося із запалення найбільшої диво-свічі в Україні ( висота 1,8 метра, вага 80 кг) та виконанням гімну бджолярів.
З цікавою темою виступила Марія Шотік "Бджолинний світ вустами пасічників", де розповіла про застосування воску у багатьох галузях промисловості, в медицині та косметиці ( про лікувальні та косметичні рецепти із воску).
Своїм досвідом із вироблення бджолами воску, властивості та хімічний склад воску, воскова сировина та використання його, поділився пасічник  Антон  Шотік.
Про парафін, його властивості та застосування,
розповів бджоляр Володимир  Поліщук, який є
постійним користувачем нашої книгозбірні.
 Голова братства бджолярів землі Волинської
"Ройовий стан" Володимир Дмитрук ділився
досвідом виготовлення свічок.  Пасічники
ознайомились із книжковою виставкою "Шлях
до нектару", яку підготовили працівники відділу   виробничої літератури. 




На засідання завітали представники Волинського телебачення.



1 коментар:

  1. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити